Διεύθυνση Επικοινωνίας

Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Νικήτα
Εργαστήριο Bιοϊατρικών Προσομοιώσεων και Απεικονιστικής Τεχνολογίας (BIOSIM)
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 15780 Ζωγράφου, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 0030 - 210 - 7722285 / 2968
Email: knikita@ece.ntua.gr

Γραφεία

Παλιά Κτίρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Γραφείο Καθηγήτριας Κωνσταντίνας Νικήτα: Γραφείο 1.1.17
Γραφείο Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτορικών ερευνητών: Γραφείο 1.1.2
Γραφείο Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτορικών ερευνητών: Γραφείο 2.1.26

Κτίριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Γραφείο 1.16
Γραφείο 1.17

Αίθουσες Συνάντησης

Παλιά Κτίρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Αίθουσα 2.1.19
Γραφείο 1.1.17
Αίθουσα 1.1.29

Πώς να φτάσετε στο BIOSIM

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αν χρησιμοποιήσετε το μετρό, αποβιβαστείτε στο σταθμό Κατεχάκη . Όταν εξέλθετε από το σταθμό, θα βρεθείτε στη διασταύρωση δύο μεγάλων λεωφόρων, της λεωφόρου Κατεχάκη και της λεωφόρου Μεσογείων. Διασχίστε τη λεωφόρο Κατεχάκη από την κατάλληλη διάβαση ώστε να φτάσετε στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται δίπλα στο περίπτερο. Από εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τη γραμμή 242 και να εισέλθετε στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, οπότε κατεβαίνετε στην τρίτη στάση από τη στιγμή που εισέρχεστε στο χώρο, είτε τη γραμμή 140 και να κατεβείτε στην πρώτη στάση αμέσως μόλις το λεωφορείο στρίψει δεξιά, αφήνοντας τη λεωφόρο Κατεχάκη. Στη δεύτερη περίπτωση, το λεωφορείο δεν εισέρχεται στην Πολυτεχνειούπολη αλλά σταματάτε ακριβώς έξω από αυτήν. Πρέπει να περπατήσετε περίπου 10 λεπτά ώστε να φτάσετε στα Παλιά Κτίρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και στο χώρο του εργαστηρίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εισιτήριο για το Μετρό και τα λεωφορεία μέσα στην αστική ζώνη για 90 λεπτά μετά την αρχική επικύρωση του εισιτηρίου. Θυμηθείτε ωστόσο να ελέγξετε τις τελευταίες πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Σημείωση: Αν έρχεστε απ'ευθείας από το αεροδρόμιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο που συνδέεται με το υπόγειο Μετρό. Κάποιες γραμμές συνεχίζουν απ' ευθείας χωρίς να χρειάζεται αλλαγή συρμού, ωστόσο σε κάποιες γραμμές ίσως απαιτηθεί η αλλαγή συρμού, η οποία γίνεται όμως άμεσα.

Με ταξί
Για αυτούς που θα χρησιμοποιήσουν για τη μεταφορά τους ταξί, είναι καλό να γνωρίζετε πως το Ε.Μ.Π. είναι γνωστό ως Πολυτεχνείο ενώ το εργαστήριο βρίσκεται στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο προορισμό για να πείτε στον οδηγό να σας μεταφέρει ή να ζητήσετε οδηγίες. Να είστε προσεκτικοί να αναφέρετε την τοποθεσία Ζωγράφου, όπου βρίσκεται η Πολυτεχνειούπολη (στους πρόποδες του βουνού Υμηττός), ώστε να αποφευχθούν παρερμηνείες, αφού ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει το ιστορικό Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, χιλιόμετρα μακριά από την Πολυτεχνειούπολη.